Cum functioneaza
Publicat in data de 2014-04-25 | de Aur_el

 

                                         

          

 

 

Bine ati venit pe siteul Nostru  Pont Bursier .ro 

Despre funcționarea site-ului:

1.  Funcționarea acestui site , nu este una diferita de celelalte siteuri  , totul este normal , de la modul de înscriere ca utilizator  , care este  foarte simplu,  complectezi niște date cerute de program , iar tot ce este cel mai important , este  sa aveți  O adresa de e-mail Valabila  pe care se va primi e-mailul de confirmare a înregistrări ca Utilizator , restul  datelor sunt  opționale  și  rămâne la latitudinea fiecăruia  cu ce vrea sa apară public , ca nume , Nik , porecla , etc .

Este totuși de preferat sa puneți și o poza care sa va reprezinte , nu neapărat o poza de a dumneavoastră , pot fi variate variante , de la flori , mașini , câini ,actori , ce va inspira și credeți voi ca va face unicat pe acest Nou Blog bursier , unde sper sa rămâneți /sa rămânem împreună , multi ani , de  acum înainte , evident și de unde sa învățăm cu toții , cam” Cu ce se mănâncă bursa “?  asta    si mai ales ce putem câștiga?  noi intrând pe BVB , si  până la modalitatea de a te folosi de acest cont si facilitățile    oferite  de siteul nostru Denumit sugestiv   “Pont Bursier “, ptr a socializa si a găsi multi si noi prieteni , toți din “păcate” sau din Fericire cu “același microb” / Pasiune , numit si Bursa in sânge , de care veți vedea ca ușor se   “ia “ molipsește  si ff greu se scapă , asta dacă mai “scapă”  cineva , de acest “microb” denumit șiBursa  !   

Pentru alte intrebari si nelamuriri , va așteptam  pe site , sau pe adresa siteului la căsuța contact,  contact@pontbursier.ro sau neagu.aurel@yahoo.com   !

 

Nu uitați , înainte de înscriere , consultați obligatoriu si Termenii si condițiile   acestui Site !!

 

 

 

 

Plata prin SMS și accesul la Informațiile Premium din PontBursier.ro

 

 

Pentru a avea acces la paginile cu informațiile premium din site va trebui sa achitați niște sume modice prin SMS sau plata cu Cardul .

 

Atenție !!  Important  De Reținut :

Dupa efectuarea plații prin SMS sau Card veți avea acces la pagina/paginile cu informațiile dorite timp de minim 30 zile  >> până la  maximul unui abonament 1 an de zile , in paginile solicitate sau cu Pontul Zilei  , de la acest calculator, cit si prin alte terminale atit fixe cit si mobile , doar folosind  adresa dvs de e-mail si  parola de logare !! 

De  Reținut:

Datele introduse pentru efectuarea plaților online cu  Cardul sau prin SMS , Nu sunt introduse  sau stocate pe site-ul   http://www.pontbursier.ro/ ci  direct  in formularele si pe site-ul aparținând partenerului nostru  >>  https://www.mobilpay.ro/public/.   Garanția ,   reușita   și siguranța  tranzacției   este asigurata de partenerul  nostru   https://www.mobilpay.ro/public/ .

  2 Raspunsuri pentru Cum functioneaza
Incarcare comentarii...
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
ACCEPT