Pont Bursier - Investitori începători - Afla Cum poți sa înveți sa investești pe bursa în mod gratuit ?
Publicat in data de 2017-09-18 | de Aur_el

Înainte să te apuci să-ţi faci orice fel de cont la bursă te sfătuiesc să citeşti acel articol. Este util pentru toţi cei care îşi iau inima în dinţi şi se apucă de investiţii.
A investi este foarte greu, dar foarte interesant în acelaşi timp. Trebuie să citeşti foarte mult, să te documentezi în legătură cu domeniile unde vrei să investeşti şi să fii mereu în contact cu lumea bursieră.
Ceea ce nu este rău deloc. Trebuie să acorzi din timpul tău şi banilor tăi. A investi pe bursă este interesant, palpitant şi îţi oferă un grad de satisfacţie ridicat în momentul în care reuşeşti să fii mereu pe plus.
Toate aceste lucruri ţin şi ce tip de investitor eşti. Eşti unul conservator care doreşte investiţii pe termen lung (eu unul acest tip de investitor îl aleg) sau unul care doreşte să fie activ şi să reuşească să facă tranzacţii importante cu profit pe termen scurt. În cazul celui de-al doilea tip este nevoie de un timp mai mult petrecut pe bursă.   Insa pentru mai multe info și ca sa înveți Gratis si mai ales  Live , ce înseamnă bursa,  si chiar sa profiți de investițiile tale cat mai rapid , iti recomand acest site  www.PontBursier.ro  unde deja exista o mare comunitate de investitori romani , care au deja investiții făcute , cat si experiența necesara în tranzacționarea pe bursa de la București ,  și alături de care poți învăța si tu cum sa investești , și sa tranzacționezi , zi de zi , asta indiferent ca e vorba de piața  valutara Forex , sau doar  piața de capital de la București , adică Bursa din Romania , BVB ! Succes si va așteptăm pe site-ul principal > Click Pe acest link >  www.PontBursier.ro   ;) 


0 Raspunsuri pentru Pont Bursier - Investitori începători - Afla Cum poți sa înveți sa investești pe bursa în mod gratuit ?
Incarcare comentarii...
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
ACCEPT