Despre noi

Bine ați venit pe  site-ul Nostru  Pont Bursier.ro !  

 

Pentru Început  trebuie sa precizam  , ca acest Site- Blog Bursier este un Site  INDEPENDENT si fara Coloratura Politica , ce isi propune a face  o educație Economico   Bursiera pentru toți Romanii  care doresc sa învețe ! Ce este aceea o Bursa ? Sau mai ales Cum putem Profita cu toții , Investind  la Bursa , micile noastre Economisiri ?  Practic , aflam cum facem sa punem banii sa lucreze pentru noi si in Favoarea noastra , prin intermediul si cu ajutorul BVB , adica Bursei de Valori Bucuresti !? 

 

Despre Noi ca Societate Comerciala :

 

   Despre noi   L.A.& A. LENUS SRL .  Suntem o firma ce desfasoara  , Activități de  consultanta si Management in Investiții , conform codului CAEN  nr 7022  ,care este si activitatea principala a firmei !

Firma  relativ noua înființata , (2005)  insa cu oameni , adevarati investitori  cu o indelungata experiență in piețele Valutare (Piata Forex) si Piața de Capital Bursiera , In special BVB , Bursa de Valori de la Bucuresti  asta Românească , cu experiență acumulata in decursul a nu mai putin de 28 ani , inca de la revoluția din decembrie 89 si pina acum , si nu vorbim de teorie ci de practica de zi cu zi .

 

 Deviza noastră este :  Consultantă Pentru Maxima Siguranță !!

 

Mai intai permiteți-mi sa ma prezint  Oficial :   Director General  L.A.& A. LENUS SRL   Ma numesc Aurel Neagu  , am 55 ani , sunt Casatorit de  34  ani , am un baiat  de 33 ani , si sper ca macar nunta de aur de la 50 ani , sa o apuc alaturi de sotia mea , căci  pe aceasta de argint am "rezolvat-o"  !!  :)

Prima tranzacție  Valutara  în 1990 ,.. prima tranzacție  pe Bursa   11.11.1997 ….  Ultima , om trai si v-om  Vedea  !?

In activitatea mea legata in special de Bursa de Valori Românească , oamenii ma cunosc mai mult dupa Nikul cu care postam pe alt blog  ,  cu Nikul ” Aur_el”   nik pe care il voi folosi si aici  , pe Pont Bursier.ro . Ceea ce eu /noi vrem sa facem aici cu ajutorul acestui site , este In primul rand putina educație bursiera ,pentru toți Romanii, iar in cel de al doilea rând ,  ceea ce se poate spune o Noutate , sau ceva inovativ , si anume :

 Oferirea de  Servicii  de Consultanta  pentru 100% Siguranță  in domeniul investițiilor , prin intermediul internetului ! Dorinta mea/noastra , este de a facilita/ușura  accesul  clienților si doritorilor  la  informațiile specifice BURSEI cerute  de clienți , Direct la domiciliul Clientului , evident cu ajutorul oferit de internet  , Pe scurt Oferirea de   consultanta  specifica investițiilor în piața de capital  Romaneasca de la Bursa de Valori  București !

Oferim aceasta Consultanta sau sugestiv spus  "Ponturi de Investitii", contra unui mic cost pe pachetul informational lunar sau anual , de  respectiv 10 Euro /luna sau 100 Euro/an si un abonament VIP de 1000 Euro pe an , platibil facil  prin SMS , CARD sau Criptomonede pe Internet  cu ajutorul serviciilor oferite de Firma  , https://www.mobilpay.ro/public/, lucru ce acum se poate face foarte usor si accesibil din fata calculatorului cu ajutorul si prin intermediul  telefonului  sau cardului  personal .   Modul si procedura specifice de accesare si plata , le gasiti in paginile site-ului , care ofera aceste servicii , respectiv www.mobilpay.ro 

 

Tin sa precizez , ca inclusiv eu as fi platit la momentul intrarii pe bursa   ptr niste informații suplimentare , venite de  la cineva neutru din afara unei instituții financiare ,cum e in cazul de față site-ul Pont Bursier .ro , sau eu in calitate de simplu si totusi vechi si experimentat investitor la BVB , trecut prin “foc si sabie” mai ales in ultimii 5/15 ani 2007 -2023 sau anii de criza  care au lovit atit Romania , cit si restul lumii , mai mult sau mai putin pe uni sau alții . Acele  Instituții financiar bancare  care sunt si entitate ce se ocupa cu facilitarea investițiilor pe bursa prin asa zisele SISIFURI , evident contra cost si a unor comisioane , uneori deloc neglijabile , ale bancilor si nu numai , ptr ca mai sunt si societăți de intermediere financiara , independente  , toate  in final urmaresc acelasi scop  , vânzarea  de servicii ,  si uneori  , chiar servicii de care investitorul/investitorii , chiar nu au Nevoie , ptr ca este lesne de inteles , ca la bursa  se mai si pierd  bani , ori in condițiile in care toata lumea “câștigă” cum lasa sa se înțeleagă /creada majoritatea brokerilor , (de buna credința multi ) , intreb si eu asa Retoric , Care-s aia care pierd  la Bursa  , daca toata lumea  Câștigă  ???? Ei oameni buni , dupa parerea mea  , asta e o intrebare care merita multi bani , insa care se poate afla   si cu putin , daca găsești persoana/entitatea  , care sa îți dea aceasta informație importanta , alternativa fiind multa pierdere de timp si mai ales de bani , asta cel putin pina va lămuriți cam  Ce cu Bursa  si mai ales ” Cu ce se maninca bursa asta”  .??? Mai pe scurt,  câțiva ani de studiu , si acomodare cu toate datele si informațiile cu specific  economic , care pentru 80% din populație stiu ca-s   greu de înțeles , mai ales in limbaj economico financiar , sau termeni Bursieri  , ceea ce face ca ptr multa lume , sa li se para , ca “ăștia ” economiștii in speța , Vorbesc Limbi straine , totusi in cuvinte Românești ! Tocmai de aceea am creat acest site -Blog numit sugestiv   ” Pont Bursier ”   unde incercam pe cit posibil sa facem ceva educatie , economica , si chiar Bursiera , pe Românește  zis , sau mai pe înțelesul tuturor , oamenilor Simpli din popor , care dupa parerea mea  , trebuie sa învețe cum sa puna banii sau puținele economii pe care le au , sa lucreze pentru ei , caci numai asa vom avea cu toții de câștigat , de  la persoana fizica , pina la toata țara in ansamblul ei ,Pentru Noi ,  cu Noi , prin Noi insine , cum zice o veche Vorba din popor , adica mai precis , sa Investim Noi Romanii , in societățile noastre Românești , incat sa putem beneficia  practic si  Noi , de profiturile facute de  firmele noastre  Românești , prin munca Noastra a Romanilor in general , pentru  ca este cit se poate  de adevarat Sloganul ala  vechi  , care exista pe timpul lui Ceaușescu ,vizavi de  Economisirea la CEC a populației , cu o mica Modificare , as zice eu  ,  încât sa sune cam asa :

 

Azi  la  BVB , Un Leu bagi/depui , Maine    el    va face  ”pui” !  Iar cu trecerea anilor tot mai multi si mai multi “pui” de lei  , altfel cum au ajuns unii (nu dam nume  ) pe bursele mature ,  in tarile dezvoltate ,   la miliarde si miliarde de $ sau E , facute /adunate in decusrul anilor , doar din investiții facute cu cap , la timpul si vremea lor evident ca si cu ceva munca depusa !!   Acum , ca nu vom ajunge miliardari cu toti asta e ,  :)))   dar macar  milionari sa ajungem cit mai multi , si tot ar fi ceva , ptr tara asta !!  

 

 Pont:

Urmărește  cit poți de frecvent  ...

 acest blog , și mai ales   ,  Ponturile ce apar zilnic la rubrica “Pontul Zilei ”  acolo vei descoperi foarte multe informații,  transmise  ”LIVE ” , Adevărate Ponturi  , despre cum au făcut sau fac unii banii ,  Ce  cumpără sau Ce vând  ,la Bursa și ai sa vezi cum pe zi ce trece , vei devenii inclusiv  tu un adevarat Trader , sau mai pe Românește zis ,Un bun investitor la Bursa , care va ști sa câștige , inclusiv din speculațiile la Bursa , si nu doar din investițiile pe termen lung sau foarte lung .   

 

Discuta cu prietenii  , despre Bursa și investițiile în Bursa , eventual da-le și lor linkul cu adresa Noastră ,  https://www.pontbursier.ro/   sa ni se alăture , pentru a se convinge cu ochii lor despre ce presupune investiția la Bursa , și mai ales , Ce Câștiguri poate aduce aceasta Investiție  atât pe TL/  termen lung , cit si pe TS/  termen scurt . 

Mai Jos aveti un Video  Interesant  - Ghidul investitorului la Bursa ! ;) 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
ACCEPT